Komentara: 0
Pregleda: 1544

"Zajedno stvaramo čaroliju"

10.12.2015. u 18:47h
Izvor: RTV City
U galeriji Gradske suvenirnice sinoć je otvorena izložba pod nazivom „Zajedno stvaramo čaroliju“. Izložba je rezultat saradnje Gradskog muzeja i Školskog centra sa domom učenika „Dositej Obradović“.
"Zajedno stvaramo čaroliju"

Na izložbi su predstavljeni crteži i drugi radovi  članova likovne sekcije Školskog centra, koji su koristeći maštu i vešte ruke izradili prava mala umetnička dela, kao poklon svojim sugrađanima pred božićne i novogodišnje praznike.

Izložba je prodajnog karaktera, pa su posetioci mogli da kupe eksponate i na taj način dodatno oplemene i ulepšaju svoje domove ili poslovne prostore pred  praznike, poput Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, Visokoškolske jedinice u Subotici, čiji Studentski parlamet je odlučio da ove godine kupi ukrase za jelku.

Prihod od prodatih ukrasa, u Školskom centru će iskoristiti za kupovinu materijala za likovnu sekciju, koja broji oko trideset članova, od predškolskog do srednjoškolskog uzrasta.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1544
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.