Komentara: 0
Pregleda: 1837

Zakazana sednica o izmeni odluke o sastavu Gradskog veća

09.01.2010. u 17:32h
Izvor: RTV
<p>Sednica Skup&scaron;tine grada, čiji saziv je iniciralo 32 odbornika koalicije "Za evropsku Suboticu", i po jedan Socijalističke partije Srbije i Bunjevačke stranke Vojvodine, biće održana 18. januara.</p>
Zakazana sednica o izmeni odluke o sastavu Gradskog veća

Predviđeno je šest tačaka dnevnog reda, između ostalih i nova odluka o gradskom veću koje bi, prema predlogu, činili: gradonačelnik, zamenik gradonačelnika, i šest članova , umesto dosadašnjih osam članova, od kojih je po četiri bilo iz Demokratske stranke i Saveza vojvođanskih Mađara (SVM).

Usvajanjem nove odluke o gradskom veću, moglo bi da dođe do promena u dosadašnjem ravnopravnom odnosu snaga partnera u lokalnoj vlasti, koalicije "Za evropsku Suboticu" i SVM.

Na dnevnom redu sednice su i odluke o granicama prostornog obuhvata u okviru kojeg će preduzeće "Park Palić" realizovati master plan, i o osnivanju javnog preduzeća Privredno-tehnološki parkovi Subotice.

To su teme o kojima koalicioni partneri do sada nisu mogli da se usaglase.

 

Izvor: RTV
Postavljeno pre 14 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1837
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.