Komentara: 16
Pregleda: 12955

Zapaljen automobil ćerke Mileta Jerkovića

22.04.2013. u 01:12h
Izvor: Dnevnik Online
U noći između subote i nedelje, oko 2,35 u Bačkoj Topoli, bačen je eksplozivni koktel na automobil marke „BMV 7„ u vlasništvu Marije Jerković Vekić, ćerke biznismena Mileta Jerkovića.
Zapaljen automobil ćerke Mileta Jerkovića

U eksploziji koja je odjeknula i probudila komšije na sreću niko nije povređen, dok je luksuzni automobil izgoreo u požaru. Na licu mesta okupio se veći broj ljudi iz ovog kraja, a ubrzo su je stigla i policija i vatrogasci. U Policijskoj upravi u Subotici su potvrdili da je u nedelju u ranim jutarnjim satima prijavljen požar u Dunavskoj ulici u Bačkoj Topoli.

- Na lice mesta odmah su izašli vatrogasci iz Bačke Topole, a uviđaj su izvršili pripadnici Odeljenja za vanredne situacije PU Subotica. Goreo je motorni prostor vozila i u toku je utvrđivanje tačnog uzroka požara - saznaje "Dnevnik" u PU Subotica.

Nenad Vekić, muž Marije Jerković za “Dnevnik” kaže da je bio na splavu “Skaj” kada mu je supruga javila da im gori automobil.

- Jutros oko 2,50 časova pozvala me supruga da mi kaže da nam gori automobil. Supruga je bila budna kada se to desilo i kaže da je čula nešto, otišla do prozora, videla da nam gore kola i odmah me pozvala. Bila je uplašena jer imamo dvoje male dece, dva i po meseca staru devojčicu i dvogodišnjeg dečaka. Ne znam na koga bi mogao da sumnjam. Nisam ni sa kime u lošim odnosima - objašnjava Nenad Vekić.

Njemu je u februaru 2009.godine zapaljen splav “Atlantida”, koji se nalazio na Zobnatičkom jezeru u blizini Bačke Topole. Pre četiri godine kada se to desilo rečeno nam je da su se vlasnik i zakupac posvađali oko toga ko treba da plati štetu.

U požaru na splavu niko nije povređen, jer splav u tom trenutku nije radio, a policija do danas nije rešila ovo delo. Splav je u požaru potonuo, a nešto kasnije je Vekić angažovao ronioce iz Subotice, kako bi ga izvukli iz jezera.

Izvor: Dnevnik Online
Postavljeno pre 11 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 12955
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.