Komentara: 1
Pregleda: 5620

Zapaženi rezultati gimnastičara Partizan-Željezničara

07.06.2016. u 12:06h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda u Kostolcu održano je 1. kolo gimnastičke lige Srbije na kojem je učešće uzelo i subotičko Gimnastičko društvo "Partizan Željezničar". Na ovom turniru mladi takmičari iz Subotice ostvarili su vrlo zapažene rezultate.
Zapaženi rezultati gimnastičara Partizan-Željezničara

U selekciji do 8 godina nastupili su Aleks Čupak i Balaž Gombaš. Aleks je zauzeto peto, dok je Balaž bio deseti. U selekciji do 10 godina ekipno prvo mesto je pripalo ekipi iz Subotice, dok su u pojedinačnoj konkurenciji prva tri mesta osvojili gimnastičari sa severa Bačke. Zlatno odličje osvojio je Filip Kulić, Mihajlo Strajnić je bio srebrn, dok je bronzu osvojio Romeo Juđak.

Kod dečaka od 11 do 12 godina Dušan Budimir je zauzeo četvrto mesto, dok je Oliver Nikolovski u "B selekciji" zauzeo 1. mesto. GD "Partizan Željezničar" je imao predstavnike i u uzrastu 13-14 godina, a tu su dobili šampiona Kristijana Gombaša, kao i Aleksandra Subića koji je i pored povrede tokom takmičenja uspeo da završi takmičenje na zadovoljavajućem 6. mestu.

Ovim takmičenjem i lepim rezultatom subotički gimnastičari su završili polusezonu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 5620
Povezane teme

gimnastika

gimnastičarski klub partizan željezničar

gimnastičarsko društvo partizan željezničar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.