Komentara: 7
Pregleda: 7725

Zaplena narkotika na Kelebiji

12.07.2013. u 12:46h
Izvor: Uprava Carina
Zaplena narkotika na Kelebiji

Na graničnom prelazu "Kelebija" 10. jula carinici su sprečili pokušaj našeg državljanina da prokrijumčari 895 grama tableta ekstazi i 6244 grama praškaste materije za koju se sumnja da je u pitanju narkotik.

Carinici su se odlučili na detaljan pregled vozila nakon što je snimak mobilnog skenera prikazao senku u prostoru komandne table koja je nakon toga demontirana.

Tom prilikom je u prostoru predviđenom za „airbag“ suvozača pronađeno 895 grama sintetičke droge spakovane u 4 paketa. U jednom paketu umotanom u šareni najlon nalazile su se tablete zelene boje, dok su preostala tri paketa u kojima su se nalazile crvene tablete bila spakovana u hiruršku rukavicu.

Preko 6 kilograma praškaste materije nepoznatog porekla, a za koju se pretpostavlja da je narkotik, bilo je spakovano u 11 paketa skrivenih u instrument tabli.

Zaplena narkotika na Kelebiji

Izvor: Uprava Carina
Postavljeno pre 11 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 7725
Povezane teme

droga u subotici

narkotici u subotici

granična policija

krijumčarenje robe

pogranična policija

uprava carina

carina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.