Komentara: 0
Pregleda: 1943

Zaposleni na Yu Ecu donirali posteljinu Bolnici

08.12.2009. u 15:37h
Izvor: RTV Yueco
Zaposleni na Yu Ecu donirali posteljinu Bolnici

I u vremenu krize postoje ljudi koji će odvojiti od svojih primanja za dobrobit zajednice. Zaposleni na našoj televiziji odrekli su se dela svojih primanja kako bi poklonili preko potrebne čaršafe i jastučnice za bolesničke sobe u Opštoj Bolnici Subotica. U ime zaposlenih, donaciju su predali direktor marketinga Olivera Pinter i šef kamermana Radivoj Paroški.

Bolesnicima Subotičke Opšte Bolnice od danas je na raspolaganju novih 100 čaršafa i 50 jastučnica, poklon zaposlenih na Radio televiziji Yu Eco. Osoblje Bolnice je prijatno iznenađeno gestom zaposlenih i zahvalno na donaciji koja će poboljšati standarde u opremanju 670 bolesničkih postelja, izjavila je ovom prilikom Irena Šturc – glavna sestra Opšte Bolnice Subotica.

Ovim gestom, zaposleni na našoj televiziji žele da pruže dobar primer društvene odgovornosti i društveno odgovornog poslovanja. Donacija vredna oko 40.000 dinara kupljena od sredstava zaposlenih, tačnije – svaki radnik televizije Yu Eco odrekao se dela božićnih nagrada i bonusa koji im slede kako bi bar deo bolesnika u Bolnici ležao u novim posteljama.

Yu Eco televizija želi ovim primerom da podstakne i druga preduzeća u gradu da, i u vremenu krize, pokažu brigu za zajednicu u kojoj žive i rade. Yu Eco televizija je u pregovorima za obezbeđivanje još 400 čaršafa do kraja godine, i tu se neće zaustaviti jer u gradu postoji još institucija koje svojim radom zaslužuju pomoć svih struktura u gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 14 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1943
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.