Komentara: 1
Pregleda: 1845

Zasađeno 25 sadnica u parku "Prozivka", donacija povodom jubileja

23.05.2021. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
U okviru obeležavanja prvih 25 godina rada kompanija "Forma Ideale" prošle godine je poklonila simbolično 25 sadnica gradovima širom Srbije u kojima posluje, u okviru projekta ozelenjavanja i ulepšavanja zelenih površina. Za kraj ove akcije pošumljavanja, gradu Subotici je poklonjeno 25 i zasađeno sadnica.
Zasađeno 25 sadnica u parku "Prozivka", donacija povodom jubileja

Sadnice su posađene u parku „Prozivka“, i na taj način je i u našem gradu obeležen značajan jubilej, četvrt veka, ovog prepoznatljivog proizvođača i izvoznika pločastog nameštaja u Srbiji, ali i simbolično skrenuta pažnja javnosti o značaju pošumljavanja.

Uz pomoć radnika "Čistoće i zelenila", ali i znatiželjnih prolaznika mladice su našle svoje mesto, pa će javor, bor, gelegunje i hibiskusi od sada ulepšavati park u naselju Prozivka.

- Drago nam je što smo veliki jubilej našeg poslovanja prošle godine obeležili upravo putem akcije koja doprinosi boljoj i lepšoj životnoj sredini, imajući u vidu koliko drveće i zelene površine utiču na kvalitet života svih nas - kažu u kompaniji "Forma Ideale" - Naši zaposleni posadili su 25 sadnica i u gradu Subotici i time simbolično obeležili ovaj značajni jubilej i završnicu akcije, upravo povećanjem broja zelenih površina, koje veoma utiču na kvalitet života ljudi u urbanim sredinama, prečišćavanje vazduha i poboljšanje zdravlja.

Zasađeno 25 sadnica u parku "Prozivka", donacija povodom jubileja

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1845
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.