Komentara: 9
Pregleda: 4295

Zatvorene blagajne na železnici u Tavankutu i na Paliću

02.03.2013. u 19:07h
Izvor: RTV Yueco
Zbog nedostatka ljudstva, 01. februara ove godine, privremeno su zatvorene blagajne na stanicama Palić i Tavankut, kažu u JP-u "Železnice Srbije" u Subotici.
Zatvorene blagajne na železnici u Tavankutu i na Paliću

Od novog reda vožnje, koji stupa na snagu od 14. decembra ove godine, moguće je i gašenje pojedinih stanica u potpunosti, što podrazumeva to da nema zustavljanja voza u tim mestima.

Pre nešto više od mesec dana, nastupio je novi talas "gašenja" pojedinih blagajni na prigradskim železničkim stanicama. Tako su, 01. februara ove godine, privremeno zatvorene blagajne na stanicama Palić i Tavankut.

Postoji mogućnost da se, zbog ekonomske neisplativosti zadržavanja voza na nekim stajalištima, neke železničke stanice "ugase" u potpunosti.

U ovom preduzeću navode da na nekim stajalštima ima nekoliko putnika u toku dana i da troškovi zaustavljanja jednog voza nisu veliki. Međutim, kada se svi troškovi zaustavljanja u toku dana, nedelje i godine saberu, dolazi se do podatka o neisplativosti zaustavljanja voza.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 7 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 4295
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.