Komentara: 0
Pregleda: 1851

Završen turnir u džudou, Spartaku trinaest medalja

09.09.2015. u 11:36h
Izvor: Subotica.com
Tokom proteklog vikenda u Hali sportova u Subotici održan je 4. turnir u džudou "Dan grada Subotice", ujedno i 1. kolo regionalne evrolige, a na kojem je učestvovao i domaći Spartak, kao klub sa najviše takmičara.
Završen turnir u džudou, Spartaku trinaest medalja

Na ovom tradicionalnom takmičenju učešće je uzelo 276 takmicara iz Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Srbije. Od ekipa iz Srbije Spartak, kao najbrojnija ekipa turnira, je nastupio sa 44 takmičara, sa svojim sekcijama Bajmok i Čantavir.

Na ovom turniru, koje je ujedno bio i 1. kolo regionalne evrolige, osvojeno je ukupno 13 medalja. Bronzani su bili Lazar Ivošević, Adam Anitić, Ana Štefković, Relja Nagulić i Veljko Jegdić. Medalje srebrnog sjaja osvojili  su Ivana Ivanović, Nikolina Pavić i Nenad Kujundžić, dok su zlato osvojili Teodora Laus, Stefan Bastić, Mateja Borojević, Anja Marković i Strahinja Nestorović koji je ujedno osvojio i pehar za najboljeg takmičara 1. kole regionalne evrolige.

Završen turnir u džudou, Spartaku trinaest medalja

Predstojećeg vikenda takmičare Džuo kluba "Spartak" očekuje drugo kolo evro lige koje se održava u Segedinu, u okviru "Kidcoord" kupa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1851
Povezane teme

džudo

džudo klub spartak

regionalna evroliga džudo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.