Komentara: 0
Pregleda: 3197

Završen turnir za teniserke "Palić Open 2011"

01.08.2011. u 19:08h
Izvor: RTV Yueco
Završen turnir za teniserke "Palić Open 2011"
Teniserka iz Rusije Sabina Kurbanova pobednica je teniskog tunrira "Palić Open 2011".Sabina je u finalu bila bolja od češke igračice Dane Mahalkove.Mlada ruskinja pobedila je sa 2:1 po setovima 6:1, 6:7 i 3:6.Publika koja je pratila finalni meč imala je priliku da uživa u prikazanoj igri jedne i druge igračice. Treba napomenuti da su finalistkinje ovogodišnjeg turnira igrale i kvalifikacije tako da je sam ulazak u finale bio veliki uspeh.

Čehinja Mahalkova prvi set rešila je u svoju korist rezultatom 6:1.Mlada češka igračica imala je i prednost tokom drugog seta, dva puta je servirala za meč ali Sabina se nije predavala. Tie-break drugog seta, iako je čehinja imala prednsot od 4:1, Kurbanova je uspela da se vrati u igru a samim tim dođe do izjednačenja u setovima.U trećem odlučujućem setu ruskinja je u odlučujućim poenima manje grešila i dobila set rezultaton 6:3.

Posle meča igračica iz rusije Sabina Kurbanova bila je uzbuđena jer je ovo njen prvi profesionalni turnir koje je igrala i osvojila. Češka igračica Dana Mahalkova nije krila nezadovoljstvo što nije osvojila titulu jer se nije nadala ulasku u finale koja je kao i pobednica Kurbanova igrala tri meča više. Treba napomenuti da je mlada ruskinja u prvom kolu turnira pobedila prvog nosioca. Tenis klub "Palić" još jednom se pokazao kao izuzetan domaćin. Igračice koje su ove godine učestvovale na Paliću bile su više nego zadovoljne kako uslovima tako i na gostoprimstvu.

Pobednice u konkurenciji dubla su poljski par Natalia Kolat – Olga Brozda koje su sa ubedljivom igrom savladale rumunsko bugarsku kombinaciju sa 6:2, 6:3.
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3197
Povezane teme

palić open

palić open 2011

teniski turnir palić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.