Komentara: 9
Pregleda: 3939

Zeleni Srbije na izborima u okviru organizacije "Nova demokratska stranka - Zeleni"

11.02.2014. u 12:40h
Saopštenje stranke "Zeleni Srbije" prenosimo u celosti.
Zeleni Srbije na izborima u okviru organizacije "Nova demokratska stranka - Zeleni"

Obaveštavamo javnost da će stranka Zeleni Srbije na naredne parlamentarne izbore izaći u okviru političke organizacije Nova demokratska stranka – Zeleni. Imajući u vidu naš program i zalaganje za socijaldemokratske vrednosti, zaštitu životne sredine, toleranciju i pomirenje u regionu i sve druge rezultate koje su postignuti u vreme mandata Borisa Tadića.

Nova demokratska stranka – Zeleni postaje postaje pravno – politička i vrednosna okosnica za izborno okupljanje političkih ideja oko građanskog bloka koji predvodi Boris Tadić, i političkih vrednosti i ideja stranke Zelenih.

Ovo izborno ujedinjavanje snaga obezbediće da građani i građanke koji uvažavaju pomenute ciljeve i smatraju ih od vitalnog značaja za Srbiju, izraze i ostvare svoju izbornu volju, odnosno da ti ciljevi budu predstavljeni u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Za Zelene je ovo put stabilizacije pozicije kao samostalnog činioca parlamentarnog života Srbije i nastavak hoda ka potpunom udruživanju u porodicu evropskih Zelenih, kao i članstva Srbije u EU.

Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 3939
Povezane teme

zeleni srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.