Komentara: 0
Pregleda: 1429

Zid opasan po decu

19.03.2009. u 10:04h
Izvor: RTV Yueco
<p>Opasnost deci preti svakodnevno u vrtiću Kolibri zbog oronulog objekta koji se nalazi neposredno pored dvori&scaron;ta. Zaposleni u vrtiću od 2005-te vode bitku da se problem re&scaron;i,međutim odgovara nije bilo dok se nisu pridružili i roditelji. Na sreću do sada povreda nije bilo, jer se deca uče da se ne igraju na tom delu dvori&scaron;ta.</p>
Zid opasan po decu

Problem predstavlja kuća koja se nalazi uz dvorište vrtića. Objekat je ruiniran i svake godine je u sve gorem stanju. Otpadaju crepovi i cigle i sve to pada u dvorište gde se deca igraju. Vaspitači svakodnevno strahuju da ne bi slučajno došlo do povrede stoga pomno prate mališane.

Predškolska ustanova Naša Radost pisala je razne molbe da se reši problem sa kućom koja pripada gradu. Sada je kuća napuštena i pedagog Naše radosti se nada da će u najskorije vreme razrešiti ovo pitanje,jer su i materijalna sredstva obezbeđena.

Ovo nije jedina ustanova gde je ugrožena bezbednost dece. Sličan problem postoji i u vrtićima u Tolstojevoj i mesnoj zajednici Ker. Bezbednost dece treba da bude primarna ne samo zaposlenima u predškolskoj ustanovi već i gradu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 15 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1429
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.