Komentara: 0
Pregleda: 3390

Zimske gume se i dalje dobro prodaju

30.11.2010. u 17:15h
Izvor: RTV Yueco
Zimske gume se i dalje dobro prodaju

Nestašice zimskih polovnih guma, bar kada je reč o Subotici, nema. Od kako je usvojen zakon o obaveznim zimskim, ili gumama sa šarom budine 4 milimetra, vulkanizeri imaju posla tokom celoga dana, 6 dana u nedelji. Prema njihovim rečima ovakvo stanje zadržaće se sve do sredine januara.

Većina Subotičana već je obezbedila svoja kola sa adekvatnim gumama za zimu. Anketirani građani kažu da su kupovali nove gume za svoja vozila, bez obzira na to što su skuplje, jer im je ipak bezbednost najbitnija.
Vuklanizeri kažu da su poslednjih nedelja imali nezapamćen broj vozila. Neki od vozača sa sobom donesu nove gume, neki stavljaju zimske gume od prošle godine, dok neki kupuju polovne očuvane gume.

Ovakav intenzitet menjanja pneumatika očekuje se dok ne padne prvi sneg. Nakon toga bi već svi vozači trebalo da imaju adekvatne gume.

 

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 13 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3390
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.