Komentara: 0
Pregleda: 3158

Zlatna i bronzana medalja za mlade hokejaše HK "Spartak EV"

14.06.2016. u 18:11h
Izvor: TV Subotica
Zlatna i bronzana medalja za mlade hokejaše HK "Spartak EV"

U sklopu proslave 25. godina postojanja Saveza hokeja na travi Bugarske, u Sofiji je proteklog vikenda na terenima Nacionalne Sportske Akademije (NSA) organizovan 9. Rektor kup.

Na turniru je učestvovalo je 18 ekipa iz Bugarske, Rumunije i Srbije podeljenih u dve kategorije U16 i U12, a predstavnike u obe kategorije imala je ekipa Spartak EV iz Subotice.

Mladi Subotičani su imali zapažen nastup na turniru osvojivši dve medalje, jednu zlatnu i jednu bronzanu. U kategoriji U16 Spartak EV savladao je MGU 6:0, Lokomotivu 6:4, Targu Mureš 6:3, odigrali nerešeno sa NSA iz Sofije 5:5 a jedini poraz doživeli su od reprezentacije Bugarske 6:3, te u ukupnom plasmanu zauzeli treće mesto osvojivši bronzanu medalju.

Zlatna i bronzana medalja za mlade hokejaše HK "Spartak EV"

U kategoriji U12 mladi hokejaši Spartak EV savladali su Dunav sa 4:0, NGS 4:0, Dritu 9:0 i Kran Komplex sa 5:1 i na kraju zasluženo osvojili zlatnu medalju. Pored medalja za timove, dodeljena su i individualna priznanja.

U kategoriji U16 Adam Lošonci je bio najbolji strelac turnira sa 9 postignutih pogodaka, dok je u kategoriji U12 Lara Maravić osvojila nagradu za najboljeg golmana a Nemanja Stanišić je bio najbolji igrač turnira u svojoj uzrasnoj kategoriji.

Pehare i medalje ekipama i individualcima uručio je prof. dr Ivan Gešev, rektor Nacionalne sportske akademije iz Sofije.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 3158
Povezane teme

hokej na travi

hokej klub spartak elektrovojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.