Komentara: 9
Pregleda: 7641

Zlatna medalja za Jasminu Nađ, ultimat fajterku Spartaka

07.04.2016. u 14:16h
Izvor: Subotičke novine
U Beogradu je održano Prvenstvo Srbije u kik boksu, po K1 pravilima, a dobar nastup su zabeležili takmičari Kluba ultimat fajter Spartak. Iako je „četa bila mala, ali odabrana”, dobre borbe i nastupu u ovoj atraktivnijoj, ali i zahtevnijoj disciplini nisu izostali, kroz borbe Jasmine Nađ i Nikolaja Vukića.
Zlatna medalja za Jasminu Nađ, ultimat fajterku Spartaka

Jasmina je stigla do nove zlatne medalje, čime je ponovo potvrdila da se nalazi među najboljim borcima regiona.

- Imala sam malo povoljniji žreb, tako da nisam imala prvu borbu, ali sam zato imala težak posao u nastavku. U polufinalu me je sačekala Slađana Pavlović koja ima veliko iskustvo sa međunarodnih turnira. Bila sam spremna, dominirala sam tokom svake runde, sudija je rivalki mora da „broji”, a u trećoj rundi i da prekine borbu zbog tehničkog nokauta. Borba za zlato bila je slična, moja protivnica je uspela da ostane na nogama do kraja meča, ali sudije nisu imale dilemu – ističe Jasmina.

Kako saznajemo, nastavlja da radi, a među brojnim takmičenjima jedan duel se posebno ističe.

- Pripremam se sa boks duel protiv Melani Zveker, ukoliko je pobedim, dobijam ponovo šansu da napadnem šampionski pojas prvaka sveta u boksu.

Iako se činilo da i Nikolaj može do medalje, to se, ipak, nije desilo.

- Prvu borbu sam radio sa Nikolom Filipovićem, višestrukim šampionom. Imao sam ga, ubedljivo sam vodio, ali mi se onda u trećoj rundi desilo isto što i na Prvenstvu Srbije u sandi. Obnovio sam staru povredu ligamenata, pa sam borbu morao da predam. Žao mi je, jer sam video da je protivnik od koga sam bio bolji stigao do finala, ali šta da se radi, i povrede su sastavni deo sporta – dodaje Vukić.

Kako kaže Saša Gredeljević, trener u KUF Spartak, u toku su pripreme za Svetski kup u kik boksu koji će se održati u maju u Budimpešti, a nastupiće Nedeljko Polić, Nikolaj Vukić i Jasmina Nađ.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 7641
Povezane teme

ultimate fight klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.