Komentara: 5
Pregleda: 3660

"Zvezdin karavan" u četvrtak na Gradskom trgu

12.07.2021. u 13:15h > 15.07.2021. u 15:58h
Izvor: Subotica.com
Tačno pre 30 godina Fudbalski klub "Crvena zvezda" osvojio je Ligu šampiona. Tim povodom, a u susret novoj sezoni, klub iz Ljutice Bogdana sa kompanijom „Mozzart“ organizuje mini turneju „Zvezdin karavan“ po brojnim gradovima u unutrašnjosti Srbije i Republike Srpske.
"Zvezdin karavan" u četvrtak na Gradskom trgu

Karavan je krenuo 28. juna iz Trebinja, a do sada je obišao već 11 gradova u Srbiji i Republici Srpskoj. Navijači Crvene zvezde u Višegradu, Čačku, Leskovcu, Nišu, Vrnjačkoj Banji, Kruševcu, Kraljevu, Šapcu, Bijeljini, Banjaluci i Brčkom imali su prilike da da se učlane u klub navijača, slikaju sa peharom koji je osvojila legendarna generacija iz 1991. godine, ovogodišnjim duplom krunom.

"Zvezdin karavan" u četvrtak na Gradskom trgu

Posle Novog Sada, u četvrtak, 15. jula, karavan stiže u Suboticu gde će u centru grada od 18 do 21 časova biti postavljena fan zona, a svi simpatizeri i navijači crveno–belih moći će da se slikaju sa „ušatim“ iz 1991. godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 nedelju
Komentara: 5
Pregleda: 3660
Povezane teme

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.