Komentara: 12
Pregleda: 3873

„Zvezdin karavan” večeras na Gradskom trgu

10.06.2024. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
„Zvezdin karavan” večeras na Gradskom trgu

Fudbalski klub „Crvena zvezda“ tradicionalno organizuje veliki šampionski karavan, u okviru kog obilazi gradove u Srbiji i regionu i daje priliku svim navijačima, simpatizerima i zaljubljenicima u crveno-bele boje da se učlane ili obnove članstvo, kao i da se fotografišu sa ("ušatim") peharom Lige šampiona, ali i aktuelnim Superlige, kao i Kupa Srbije.

U Subotici „Zvezdin karavan“ stiže u večeras u 18 časova, a predviđeno je da se na Trgu zadrži do 21 čas. Zona za navijače i simpatizere biće postavljena kod spomenika Svetom Trojstvu.

„Zvezdin karavan” večeras na Gradskom trguSvi simpatizeri i navijači crveno–belih će moći da se učlane u klub, obnove članske karte i pritom se fotografišu sa tri pehara.

Tradicionalno promocija beogradskog kluba i u Subotici privlači veliko interesovanje svih generacija. Tom prilikom neretko se mogu sresti i neka dobro poznata lica koja se povezuju sa ovim klubom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 mesec i 5 dana
Komentara: 12
Pregleda: 3873
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.