Komentara: 0
Pregleda: 1993

"Zvuci srca" kucaju i u Narodnom pozorištu

10.11.2023. u 08:58h
Izvor: Subotica.com
Članovi Kluba za osobe sa invaliditetom "Zvuci srca" izradili su suvenire inspirisane velelepnom zgradom Narodnog pozorišta, a iz ove ustanove kulture navode da će rukotvorine, sa posebnom porukom, poklanjati poslovnim partnerima.
"Zvuci srca" kucaju i u Narodnom pozorištu

"Zvuci srca" jedinstveno je mesto u gradu, a članovi kluba izradom ovih suvenira još jednom su dokazali da umetnost ima moć da nas menja i inspiriše da budemo bolji, pažljiviji i otvoreniji za različitosti, otud ne čudi što zaposleni u Narodnom pozorištu često navraćaju u ovu oazu kreativnosti, ljubavi i podrške za decu i mlade sa teškoćama u razvoju.

"Zvuci srca" kucaju i u Narodnom pozorištu

Kroz brojne aktivnosti, deca i mladi ljudi razvijaju veštine koje će im biti od koristi u svim aspektima života. Učenje strpljenja, saradnje, discipline i izražavanje osećanja kroz rad i umetnost, čini temelj za lični i profesionalni razvoj. Naša podrška i pažnja omogućavaju Klubu „Zvuci srca“ da opstane, a mladim ljudima da ostvare svoje pravo na rad, druženje i stvaranje – istakla je Suzana Skenderović, predsednica gradskog Udruženja za pomoć osobama sa autizmom i dodala da je Narodno pozorište Subotica, prva ustanova u Subotici koja se na ovakav način približila osobama sa smetnjama u razvoju i pružila podršku da kroz kreativne aktivnosti tj. izradu suvenira, razvijaju svoj talenat - Ovi divni suveniri pred nama inspirisani našom pozorišnom zgradom, svedoče o njihovoj kreativnosti i biće nam zadovoljstvo da ih svojim poslovnim partnerima poklanjamo sa posebnom porukom. Narodno pozorište pokrenulo je inicijativu i pozivamo sve vas da nam se pridružite i date mašti na volju i ovoj deci i mladim ljudima, pomognete da pokažu sve svoje mogućnosti. Dragi sugrađani, mi imamo moć da širimo ovu inspirativnu priču i da je podelimo kako bi je što više onih, koji mogu da pomognu, čulo. Pozivamo vas da upoznate ovu decu, mlade ljude i njihove mentore, uverite se u njihovu sposobnost, a kako se dobar glas daleko čuje, svojim pričama širite i podržite ovu dragocenu inicijativu. Pomozimo ovim mladim ljudima da se razvijaju i doprinose zajednici na jedinstven način. Narodno pozorište će to učiniti tako što će nastaviti ovu saradnju, a prihod od jedne pozorišne predstave poklonićemo Zvucima srca - nadovezao se Miloš Nikolić, upravnik subotičkog Narodnog pozorišta.

"Zvuci srca" kucaju i u Narodnom pozorištu

"Zvuci srca" kucaju i u Narodnom pozorištu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 meseci i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1993
Povezane teme

Narodno pozorište

miloš nikolić

suzana skenderović

klub zvuci srca

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.