Komentara: 2
Pregleda: 2695

Zvuci tambure i dalje se čuju

24.10.2013. u 13:15h
Izvor: Subotičke novine
Subotički tamburaški orkestar i dalje održava koncerte i pored svih teškoća na koje nailazi. Kako je Stipan Jaramazović, predsednik Subotičkog tamburaškog orkestra izjavio, do sada nije bilo podrške od strane lokalne samouprave.
Zvuci tambure i dalje se čuju

Ovo nereagovanje strašno sputava realizaciju ovogodišnjih planova tamburaškog orkestra, ali i je pored toga Subotički tamburaški orkestar do sada održao priličan broj uspešnih koncerata.

Jedan od tih koncerata je bilo i učestvovanje na Festivalu tamburaške glazbe u Hrvatskoj, na kome je i pored pauze od 15 godina neučestvovanja imao zapažen nastup. Subotički tamburaški orkestar je takođe bio i gost kod temburaškog orkestra iz Slavonskog Broda, a ove godine se pružila prilika da se tim domaćinima uzvrati gostoprimstvo, kako je rekla Marijana Marki, dirigent.

I pored svih problema sa kojima se Subotički tamburaški orkestar susreće, ni ove godine neće izostati tradicionalni Božićni koncert, kojim će se uspešno završiti i ova godina, nada se Jaramazović.

Izvor: Subotičke novine
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2695
Povezane teme

subotički tamburaški orkestar

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.