Komentara: 17
Pregleda: 3703

Fudbal: Spartak smenio Vučkovića, Petrović novi šef struke

18.04.2022. u 11:44h
Izvor: Subotica.com
Nove promene u Spartaku. Nakon poraza na startu borbe za opstanak od Novog Pazara, uprava subotičkog superligaša se odlučila da smeni Nebojšu Vučkovića sa mesta šefa struke.
Fudbal: Spartak smenio Vučkovića, Petrović novi šef struke
Foto: semberija.info

Vučković je prešao iz Omladinske škole na mesto šefa struke polovinom februara kada je dotadašnji strateg Vladimir Gaćinović podne ostavku i  „golubove“ vodio na devet utakmica gde je osvojio ukupno sedam bodova što je doprinelo da Subotičani ostanu bez plejofa.  Poraz na startu borbe za opstanak, drugi u kratkom vremenskom periodu od Novog Pazara naveo je rukovodstvo Spartaka da reaguje i načini promene. Nebojša Vučković je smenjen, ali će ostati u omladinskoj školi na mestu koordinatora, a kormilo plavo – belih preuzeće Slavko Petrović.

U nimalo zavidnoj situaciji odlučeno je da se ukaže poverenje iskusnom stručnjaku koji je radio u čačanskom Borcu, kratko vodio Rada, potom klubove u Bosni i Hercegovini, Željezničar, Radnik iz Bijeljine, Slobodu iz Tuzle i sarajevski Olimpik. PRO licencu stekao je u Nemačkoj i uspešno predvodio Fortunu iz Dizeldorfa, Karl Cajs Jenu, Manhajm i Darmštad 98. Kratko vreme okušao je sreću u Mađarskoj, na klupi Zalaegeršega.

Novi šef struke sutra će biti i zvanično predstavljen, a u četvrtak „golubove“ čeka utakmca drugog kola plejauta i gostovanje u Gornjem Milanovcu ekipi Metalca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 3703

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.