Komentara: 1
Pregleda: 1367

Košarka: U 2. kolu KLS Spartak gostuje Slogi u Kraljevu

06.10.2023. u 08:55h
Izvor: Subotica.com
Meč prvog kola Košarkaške lige Srbije koji je Spartak trebao da odigra prošli vikend protiv Vojvodine u Novom Sadu je odložen zbog obaveza domaćina u međunarodnom takmičenju, tako da pravi takmičarski početak treba da se desi večeras, kada Spartak gostuje u Kraljevu kod Sloge.
Košarka: U 2. kolu KLS Spartak gostuje Slogi u Kraljevu

Uoči tog susreta javnosti su se obratili šef struke Spartaka Vladimir Đokić i prvotimac Aleksa Ilić.

- Očekuje nas težak meč, protiv iskusne ekipe koja dugo igra ovu ligu. Najbolji recept za ovaj duel je da da se fokusiramo na sebe, na svoju igru, da verujemo u dosadašnji rad koji smo proveli u pripremi sezone i mislim da će to doći na svoje - rekao je kratko mladi krilni centar Spartaka.

Košarka: U 2. kolu KLS Spartak gostuje Slogi u KraljevuKraljevo je grad koji živi za košarku, a Sloga je ekipa sa dugom tradicijom, uživa veliku podršku sa tribina, motivisanu publiku koja daje značajan vetar u leđa na utakmicama koje igraju kući.

- Ovo nam je praktično prva takmičarska utakmica u sezoni, nezahvalno je prognozirati kako će sve to izgledati. Izvesno je da će to biti teška utakmica u koju ulazimo vrlo motivisano - rekao je trener Đokić. - Sloga je iskusna i uigrana ekipa sa trenerom koji je ovde ostavio pečat. Daćemo sve od sebe da već u toj utakmici pokažemo kvalitet koji imamo i donesemo važne bodove kući.

Košarka: U 2. kolu KLS Spartak gostuje Slogi u KraljevuIako za samo nekoliko dana počinje turnir ABA-2 lige (1. i 2. kolo) strateg Spartaka kaže da su misli usredsređene isključivo na Slogu i da je to jedini ispravan pristup.

- Turnir željno iščekujemo, polažemo velika nadanja u naše mečeve ali trenutno prva u mislima je Sloga i dok to ne "preskočimo" nećemo se pripremati za Helios i Sutjesku u "balonu" - dodao je Đokić.

Protiv Sloge Spartak igra večeras od 18:30 časova.

Put Kraljeva nisu pošli MIlisavljević i Stepanović, koji treba da saniraju povrede i pred turnir će se izvršiti procena da li će biti spremni i konkurisati za minute na turniru u Subotici.

Podsetimo, u toku je prodaja ulaznica za sva takmičenja koje očekuju KK "Spartak Office shoes" u tekućoj sezoni. Više o ovome u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 meseci i 1 nedelju
Komentara: 1
Pregleda: 1367

Povezane vesti

Povezane teme

košarkaški klub spartak

košarkaški klub spartak office shoes

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.