Komentara: 9
Pregleda: 6605

Obustavljeno saobraćanje voza za Budimpeštu, kao i autobusa za Segedin

14.07.2020. u 09:58h
Izvor: Subotica.com
Zbog aktuelne epidemiološke situacije i najavljenijih mera R. Mađarske, od danas, 14. jula, obustavlja se linija u železničkom saobraćaju Novi Sad - Budimpešta, koja je saobraćala kroz Suboticu, preko Kelebije. Takođe, iz istih razloga, od sutra neće saobraćati ni autobuska linija do Segedina.
Obustavljeno saobraćanje voza za Budimpeštu, kao i autobusa za Segedin

Tranasportna kompanija  "Srbija voz" saopštila je da se u cilju sprečavanja širenja epidemije COVID-19, ali i mera koje sutra stupaju na snagu u R. Mađarskoj, od danas, do daljeg, obustavlja saobraćanje međunarodnog voza koji iz Novog Sada za Budimpeštu (Budapest Keleti) polazi u 11:00 časova, kao i voza koji iz Budimpešte za Novi Sad polazi u 11:57 časova.

- Međunarodni brzi voz "Ivo Andrić" do daljeg neće saobraćati između Kelebija i Novog Sada. Putnici mogu da putuju na relaciji Kelebija - Budimpešta. Putnicima koji su kupili karte novac će, bez dodatnih troškova, biti vraćen. - saopšteno je.

Iz "Srbija voza" apeluju na putnike da se, kao i do sada, ponašaju odgovorno i u skladu sa preporukama, uz obavezno korišćenje zaštitne maske prilikom putovanja.

OBUSTAVLJENA AUTOBUSKA LINIJA DO SEGEDINA

Zbog novonastale situacije i epidemioloških mera našeg severnog suseda, Suboticatrans je prinuđen da od srede, do daljeg, obustaviti saobraćanje međunarodne linije Subotica-Segedin.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 6605

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.