Komentara: 27
Pregleda: 2886

Potvrđeni nastupi za Dan grada - Karleuša, "Čarli" i Subotički simfonijski orkestar

15.08.2024. u 12:51h
Izvor: Subotica.com
Potpisivanjem ugovora sa zastupnicima estradnih umetnika ozvaničeni su nastupi za Dan Subotice koji se zvanično proslavlja 1. septembra sa nekoliko dana prigodnog kulturno-umetničkog programa. Kako smo ranije javili biće angažovani Jelena Karleuša i mađarski pevač Karolj Horvat.
Potvrđeni nastupi za Dan grada - Karleuša, "Čarli" i Subotički simfonijski orkestar

Kao i ranijih godina javnu nabavku sprovodila je Turistička organizacija Subotice, a postupkom direktne pogodbe (nije objavljen javni poziv) zaključeni su ugovori sa zastupnicima, potpisani danas i u ponedeljak.

Za koncert Jelene Karleuše (1. septembar, 21h) izdvojeno je 4,8 miliona sa porezom, dok je za koncert mađarskog pevača Karolja Horvata, poznatijeg kao "Charlie" (2. septembar, 21h), iz budžeta namenjeno 1,6 miliona dinara sa porezom.

Potvrđeni nastupi za Dan grada - Karleuša, "Čarli" i Subotički simfonijski orkestarJedino izvesno, što smo znali i očekivali, je nastup Subotičkog simfonijskog orkestra koji će tradicionalno imati svoje veče klasične muzike, ali ove godine uz veliko iznenađenje - kompletan Simfonijski orkestar i  mešoviti hor "Prepodobni Rafailo Banatski" i ukupno 115 izvođača na sceni! Njihov nastup će biti 30. avgusta, takođe na centralnom trgu, od 21 čas.

Ono što smo uspeli da saznamo je da je u pripremi bogat i raznovrsan program. Do većih nastupa uspeli smo da dođemo mimo zvaničnog saopštavanja, a šta sve možemo da očekujemo tokom obeležavanja Dana grada saznaćemo, kako tvrde, vrlo uskoro.

Potvrđeni nastupi za Dan grada - Karleuša, "Čarli" i Subotički simfonijski orkestarPodsetimo, prošle godine ovim povodom je nastupio Saša Matić, što je ispostavilo se bio pun pogodak jer ne pamti se da je Trg bio puniji za vreme bilo kakvog događaja organizovanog duži niz godina unazad. Takođe, za pamćenje je bio i koncert Subotičkog simfonijskog orkestra i tri tenora.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 časova i 27 minuta
Komentara: 27
Pregleda: 2886

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.