Komentara: 0
Pregleda: 1148

Sportska dešavanja za vikend

02.09.2022. u 22:17h
Izvor: Subotica.com
Sportska dešavanja za vikend

FUDBAL

Od 2. do 4. septembra na terenima Gradskog stadionu će se održati 6. Međunarodni dečji fudbalski festival „Trofej grada Subotice” u organizaciji Fudbalskog kluba „Spartak" i agencije „Intersport" iz Novog Sada na kojem će se nadmetati oko 50 ekipa u sedam uzrasnih kategorija dečaka i jednoj devojčica.

Fudbaleri Spartaka u subotu od 20. časova na Gradskom stadionu dočekuju ekipu Napretka iz Kruševca u okviru 10. kola Superlige Srbije.

FUTSAL

Nakon letnje pauze nova sezona počinje i za ekipe u malom fudbalu. Spartak je obezbedio plasman u viši rang i od ove sezone se nadmeće u Drugoj ligi Srbije, a Full Feel u Vojvođanskoj ligi, grupa sever.

Novu sezonu Spartak će otvoriti na gostovanju u Beogradu gde će u subotu od 16:15h snage odmeriti sa Ekonomcem, dok Full feel borbu za bodove počinje sredinom septembra.  

BASKET

Četvrto izdanje profesionalnog basket turnira "3x3 Palić" ove godine održaće se u subotu, 3. septembra na sportskim terenima na Paliću, gde će biti montirana sva profesionalna oprema za 3x3 basket.

DIZANJE TEGOVA

U subotu u sportskoj sali MESŠC-a održaće se 36. Međunarodni Kup Subotice u dizanju tegova. Turnir počinje u 11 časova, dok "A" finale, odnosno najbolji takmičari nastupaju od 12:15 časova.

Učestvuju takmičari iz Slovenije, Mađarske, Slovačke, Hrvatske kao i klubovi iz Srbije.

O kvalitetu takmičenja govori činjenca da su učešće potvrdili Boroš Viktorija - juniorska evropska šampionka, Anže Košmač - rekorder Slovenije, Stevan Vladisavljev - trećeplasirani na prvenstvu Evrope do 23 godine, dok će poseban gost biti Eržebet Markuš, vlasnica srebrne medalje sa Olimpijskih Igara u Atini 2000.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1148
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.