Komentara: 0
Pregleda: 1263

Sportska dešavanja za vikend

18.11.2022. u 16:57h
Izvor: Subotica.com
Od sporta na terenima u Subotici najavljujemo duel košarkaša Spartaka i Partizana u juniorskoj ligi, druga ekipa Spartaka u ženskom fudbalu dočekuje Mašinac, Vaterpolo klub "Spartak" ugošćuje Tent, sportski vikend otvara večeras superligaški okršaj Spartaka i Uba, a zatvara ga futsal u Hali sportova.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Seniori Spartaka u 9. kolu KLS u subotu gostuju u Novom Pazaru istoimenoj ekipi. Susret je na programu u subotu od 18 časova, a samo četiri dana kasnije od 19 časova u Hali dočekuje Tamiš u odloženom meču 8. kola.

Juniorska liga, četvrto kolo, Spartak u nedelju od 17:30 časova dočekuje Parizan.

Prvoligaški mečevi u ženskoj konkurenciji ne igraju se ovaj vikend, a seniorke Spartaka narednog dočekuju Partizan.

ODBOJKA

Odbojkašice Spartaka, predvođene novim trenerom, večeras od 19 časova u Hali sportova dočekuje Ub. Odbojkaši Spartaka u 7. kolu gostuju Crvenoj zvezdi, a taj duel je zakazan za nedelju u 18 časova.

VATERPOLO

Prvi susret u novoj sezoni (Prva B liga) pred domaćom publikom (bazen SRC "Prozivka") Spartak igra u subotu od 20 časova.

FUDBAL

Nakon reprezentativne pauze fudbalerke nastavljaju borbu za bodove u jesenjem delu prvenstva. Spartak u 9. kolu Superlige gostuje U Beogradu gde će se sastati sa Zvezdom B, dok Spartak DOO dočekuje Mašinac na terenu sa veštačkom podlogom na Gradskom stadionu. Obe utakmice se igraju u nedelju od 15 časova.

FUTSAL

Spartak u 12. kolu Druge futsal lige dočekuje Ekonomist iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju, 20. novembra od 20 časova u Hali sportova.

RUKOMET

U narednom, 9. kolu, Spartak gostuje u Gajdobri ekipi Hercegovca. Utakmica se igra u nedelju od 20 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1263
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.