Komentara: 13
Pregleda: 10683

Večeras na Trgu - koncert Željka Vasića

31.07.2024. u 13:06h
Izvor: Subotica.com
Ako ste i vi videli binu postavljenu u centru grada a niste znali šta se sada dešava, onda će vas zanimati da će gost našeg grada večeras biti Željko Vasić. Koncert na Trgu organizuje se u sklopu prvog "Su Eko kampa", a zakazan je za 21h.
Večeras na Trgu - koncert Željka Vasića

Posetioci koji se odluče da provedu veče na centralnom trgu imaće priliku da uživaju u koncertu jednog od najpopularnijih izvođača pop muzike u našoj zemlji ali i šire. Subotička publika pamti ga, između ostalog, po sjajnom koncertu na Trgu 2018. godine za Dan grada.

 - Željko Vasić iza sebe ima karijeru dužu od četvrt veka, što nije mala stvar. Brojni hitovi su iza njega, počev od pesme "Žena kao ti", "Nisam od juče", "Samo moja", "Voli me i ne voli me", "Zanjiši kukovima", "Traži pesmu" i mnoge druge, koje će naši sugrađani imati priliku da čuju uživo - navode organizatori. 

Večeras na Trgu - koncert Željka VasićaPočetak njegove karijere obeležila je saradnja sa Vladom Georgijevim, ali dalji tok karijere odveo ga je u nešto drugačijem pravcu. 

- On je jedan od retkih pevača koji podjednako dobro može otpevati i narodnu i pop pesmu, kome leže svi žanrovi, iako se on prvenstveno opredelio za pop muziku - dodaju oni.

Prvi "Su Eko kamp" u Subotici ove godine okupio je preko stotinu mladih ljudi srpskog porekla koji žive u rasejanju, a organizator je pripremio raznovrsan sadržaj koji će mnoge podsetiti na korene, i mnogima pružiti nezaboravno iskustvo. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 22 časova i 13 minuta
Komentara: 13
Pregleda: 10683
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.