Komentara: 0
Pregleda: 1091

Za vikend jubilarni 20. "Summer3p" - festival elektronske muzike

20.07.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Po rečima organizatora interesovanje za festival je veliko, a atmosfera uoči početka je radna i rođendanska. Svi jedva čekaju "jubilarac" i program koji je pažljivo spreman za ovu godinu. Ulaznice su u pretprodaji još danas i sutra.
Za vikend jubilarni 20. "Summer3p" - festival elektronske muzike

Iako su organizatori emotivno vezani za Termalni bazen i prostor između Paličkog jezera na tzv. Muškom štrandu, nova konstalacija sa akva parkom postepeno je naterala na razmišljanja gde dalje.

Sticajem okolnosti, baš na jubilej 20 godina održavanja jedinstvenog festivala na ovim prostorima, nametnula se nova lokacija, koja za sada neće imati bazen, ali u narednim sezonama ima prostora da se i ovaj prostor unapredi, učini specifičnim, verovatno i praktičnijim za ovakav tip dešavanja.

- Poslednjih nekoliko godina kako ne možemo da računamo na Termalni bazen nisu negativno uticali na dobru atmosferu. Nije isključeno da više nama iz organizacije nedostaje taj "delić" zvani bazen, a da je našim posetiocima ustvari bitnija sama atmosfera i program koji osmislimo. Barem su takve povratne informacije koje dobijamo, a verujemo da su iskrene - ističe Oliver Tomić, iz organizacije "Summer3p" festivala.

Za vikend jubilarni 20. "Summer3p" - festival elektronske muzikeNova lokacija, kako smo i ranije najavili, je kasarna "Petar Drapšin" (između Radanovca i "Roda megamarketa"). U pitanju je prostor koji zadovoljava potrebe festivala iz više aspekata, a ovih dana će se to moći i proveriti.

- Dve decenije našeg entuzijazma, dobre i pozitivne energije proslavićemo bogatim programom koji će nadmašiti sve produkcije dosadašnjih festivala. Reakcije na društvenim mrežama su izuzetne, noću imamo muzičke nastupe izvrsnih gostiju i dnevni program tokom kojeg će takođe biti organizovan raznovrsan program. U nedelju nas očekuje "Porodični dan", kreativne aktivnosti u kojima može da se uključi cela porodica - najavio je Tomić.

Za vikend jubilarni 20. "Summer3p" - festival elektronske muzikeVeliki jubilej biće proslavljen uz jedinstvene izvođače savremene elektro scene, a radioničarski program obuhvatiće sve one teme kojima se "Summer3P" bavio dve decenije, sa prizvukom aktuelnih tema, događaja i iskustava u modernom stvaralaštvu.

- Sa nama će biti Nakadia, dama sa Tajlanda koja poslednjih 20 godina nastupa na svim stranama sveta. Pored nje, publika će moći da uživa u nastupu OC&Verde iz Velike Britanije, svoju muziku će predstaviti i Khainz iz Švajcarske, Marko Felinger iz Hrvatske, a iz Londona stiže Siniša Tamamović, koji je svojevremeno nastupao i na "Trenchtown" festivalu. Domaću podršku pružiće izvođači koji su tokom dve decenije nastupali na "Summer3p" festivalu i svojom muzikom uticali na razvoj elektro scene u Subotici i regionu - najavljuju organizatori.

Detaljnije o programu (izvođaći i aktivnosti na radionicama) na FB stranici "Summer3p festival".

Za vikend jubilarni 20. "Summer3p" - festival elektronske muzikeUlaznice se mogu kupiti do petka (zaključno sa četvrtkom) po ceni od 1.099 dinara za obe muzičke večeri. Na licu mesta ulaznice će za petak biti 799 dinara, odnosno za petak 899 dinara. Prodajna mesta su "Beer & Caffe" (Matije Korvina 4) i "Thalia café" (Sokolski dom).

Radionice su besplatne i održavaće se u petak, subotu i nedelju od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1091
Povezane teme

summer3p

program summer3p

summer3p radionice

summer3p porodični dan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.