Komentara: 1
Pregleda: 634

Sportska dešavanja za vikend

28.10.2022. u 16:16h
Izvor: Subotica.com
Pred ljubiteljima sporta u Subotici zanimljiv vikend uz mečeve najvišeg nacionalnog ranga košarkaških, odbojkaških, fudbalskih i rukometnih liga.
Sportska dešavanja za vikend

KOŠARKA

Košarkaši Spartaka odigraće svoj meč 6. kola Košarkaške lige Srbije pred domaćom publikom u subotu od 19,30 časova. Protivnik je ekipa "Kolubara LA 2003". Subotičani su u seriji četiri pobede i sa puno optimizma očekuju narednog rivala.

Ovog vikenda počinje takmičenje u Košarkaškoj ligi za juniore, Spartak u nedelju (15:30h) gostuje Džokeru u Somboru.

ODBOJKA

Odbojkaško prvenstvo Srbije je itekako zanimljivo iako su odigrana samo dva kola. Subotički tim ostvario je dve pobede. U okviru trećeg kola ekipa Ivice Jevtića dočekuje Mladi Radnik iz Požarevca. Iako to utakmica kao i svaka druga biće na neki način i posebna. Susret se irga u petak od 19 časova.

Odbojkašice Spartaka u subotu od 19 časova gostuju Sremu u Sremskoj Mitrovici. Subotičanke imaju po pobedu i poraz, baš kao i njihov naredni rival.

FUDBAL

„Golubice“ u subotu igraju u Zemunu gde će snage odmeriti sa Slogom u okviru sedmog kola Superlige Srbije. Spartak DOO u nedelju od 14:30 na terenu kraj Somborske kapije dočekuje Vojvodinu.

Fudbaleri Spartaka u nedelju od 17 časova igraju utakmicu 17. kola Superlige u Surdulici gde se sastaju sa ekipom Radnika.

RUKOMET

Rukometaši Spartaka u subotu u okviru 6. kola Super B lige dočekuju ekipu Smedereva. Utakmica se igra u Hali sportova od 17 časova.

FUTSAL

Spartak u nedelju od 19 časova u Hali sportova igra utakmcu 8. kola Prve futsal lige. Subotičani će ugostiti Partenon iz Smederevske Palanke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 634
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.